Ворог України №1 - це Росія внутрішня

Внутрішня Росія...
Головний наш ворог - це Росія. Теза настільки очевидна, що її і повторювати, здається, немає сенсу. Але насправді ситуація складніша. Так наш головний ворог - це Росія. Але не путінська Росія зі столицею в Москві. Путінська Росія - це ворог №2. Ворог України №1 - це Росія Внутрішня.
Внутрішня Росія - це ті мільйони наших номінальних "співвітчизників", різного віку не лише пенсіонери, молодь серед них теж є, що досі ностальгують за ковбасою по 2.20, це мільйони людей,які не хочуть поховати труп СРСР і цим не дають бодай почати створювати на його місці якусь Нову Україну.
Внутрішня Росія - це 37% за Вілкула у Дніпрі, це люди, які голосували за Кернеса бо "он постаил лавочки в каждом подьезде", це вагома сепаратистська меншість на Донбасі без якої ця війна була б неможлива, 
Запоріжжя, 1 травня 2015 року
Внутрішня Росія - це люди які готові продати свій голос  лише за декілька поставлених лавок чи мішків з цукром. Внутрішня Росія - ті російськомовні люди, які досі зневажають українську мову, вважають її непрестижною і не бажають її вчити. Це ті україномовні, які стидаються української і переходять з незнайомцями на російську. Це українські співаки і співачки, які в розпал російської агресії дають концерти росіянам і отримують від них нагороди. 
Внутрішня Росія - це ті, хто голосує за Опозиційний Блок....
Внутрішня Росія - найстрашніший ворог, бо без неї Росія Зовнішня, Росія Путінська не могла б нам майже нічого зробити....
І хоча напряму до Внутрішньої Росії належить вже явна меншість українців(не більше 1/4 в фактичних кордонах і 1/3 якщо брати з Донбасом і Кримом),але насправді Внутрішня Росія є майже в кожному. Україна несе сама в собі окупанта, як свою частину і Всі ми несемо внутрішнього окупанта у собі. Фронт проходить не лише там на Сході. Він проходить в середині країни між її жителями. Він проходить і в серці кожного з нас.
Ми маємо перемогти Росію у собі. Перемогти Росію в Україні і Росію в кожному з нас. Бо інакше вона обов'язково знищить Україну. Знищить навіть якщо на полі бою ми вийдемо переможцями.
Ворог України №1 - це Росія внутрішня Ворог України №1 - це Росія внутрішня Reviewed by Unknown on ноября 06, 2015 Rating: 5
Технологии Blogger.