Кремль оголосив конкурс на найкращу версію причин трагедії з літаком «Малазійських авіаліній»

В Росії оголосили конкурс на найбільш логічну і правдоподібну версію аварії літака «Боїнг-777» Malaysia Airlines, який впав 17 липня на Донеччині. Про це повідомляється на сайті Кремля.
В описі завдання наголошується, що вигадана історія, крім логіки і правдоподібності, повинна служити інтересам Росії та Володимира Путіна. “При створенні версії особливу увагу приділіть мотивації – кому це було потрібно, з якою метою. Окрім того подумайте, як вашу версію сприймуть на Заході, як вона відобразиться на іміджі Росії та Президента Володимира Путіна“, – йдеться в завданні.
Переможець конкурсу отримає 100 000 російських рублів винагороди та роботу в одному з інформаційних агентств Росії.
Експерти вважають, що в критичних ситуаціях можна звертатись за допомогою до колективного розуму.
“Це логічний хід Кремля, треба ж якось розрулювати ситуацію, – вважає російський медіа-експерт А. Архангельський, - Адже поки що весь світ вважає Росію причетною до трагедії, як мінімум, на підставі підтримки донецьких ополченців. Російські ЗМІ один за одним вкидають нові версії того, що відбулось – іспанський авіадиспетчер і українські винищувачі, замах на Путіна, мертві люди на борту літака ще до аварії тощо – але жодна із них не досконала. Можливо, саме за допомогою колективного російського розуму нарешті з’явиться версія, яка задовольнить усіх.”
Кремль оголосив конкурс на найкращу версію причин трагедії з літаком «Малазійських авіаліній» Кремль оголосив конкурс на найкращу версію причин трагедії з літаком «Малазійських авіаліній» Reviewed by Редактор on июля 19, 2014 Rating: 5
Технологии Blogger.