ЧОМУ «ПЕРЕМИР’Я ПОРОШЕНКА» ПРОВАЛИТЬСЯ

Припинення вогню НЕ спрацює. Бо хто відгукнеться на цю ініціативу? Може Путін? Та ні, Росія вже заявила, що це не перемир’я, а ультиматум (на жаль, вона не має рації). 
Може Гіркіни-Пушиліни? Теж ні, радикальна частина бойовиків продовжує атакувати і укріплюватися, обростати танками і артилерією.
Аудиторія, до котрої Порошенко апелює – це прозвана ним «легітимна» східна еліта. Які, по суті – «шістки» чи «смотрящі» від місцевого криміналітету, тобто від Рината Ахметова, Юрія Іванющенка та інших. Ніякої легітимності вони, звісно, не мають – це дрібні поплічники великих убивць. Останні залишили перших на господарстві, коли пішли керувати Києвом. 
Отже, чи готові Ахметов, Сім’я, Єфремов стати на бік України?
Однозначно ні! Жодної підстави.
Ахметову і компанії Україна та Захід зараз гарантують безумовну безпеку їх активів. Нагадаю, ці люди всіляко підтримували Януковича в боротьбі з Майданом, а зараз відкрито спонсорують сепаратистів. Тим не менш, жодне їх підприємство в Україні не зачепили, жоден банківський рахунок на Заході не арештували. Іванющенко вже успішно розставляє своїх людей у новій владі. Що найжахливіше – не тільки влада,але й самі українці у своїй масі чомусь ще не ставляться до них як до спонсорів сепаратизму. Так що у цих бандитів нема про що турбуватися.
Більше того, ДНР-ЛНР по типу Придністров’я – це їх кришталева мрія. Бідний, затурканий народ, як показує придністровський досвід, можна десятиліттями тримати у покорі за допомогою російської зброї та російських телеканалів. Дешева зазомбована робоча сила для шахт і металургійних заводів. Байдуже, що «народні республіки» не визнає світ – Україна радо надасть юридичний дах для зовнішньоекономічної діяльності. 
Як зараз вона вже дає, проявляючи безпрецедентну безхребетність. За повідомленнями авторитетних російських ЗМІ, Ахметов буде заробляти на поставках електрики у окупований Крим.
Донецькі бандити зробили свій вибір – бути васалами Кремля. Навіть стати васалами Києва і продовжити безроздільно правити у регіоні вони вже не готові. 
Мирні ініціативи Порошенка - це рука, простягнута в нікуди.
Дуже шкода, що Порошенко не чує Донбас. Він чує Росію, Ахметова, Іванющека, Єфремова, бойовиків ДНР і ЛНР, але тільки не справжніх патріотів Донбасу.
І дай Боже всім нашим бійцям пережити це «одностороннє перемир’я»!

Ігор Луценко, рядовий спецбатальйону «Азов»
ЧОМУ «ПЕРЕМИР’Я ПОРОШЕНКА» ПРОВАЛИТЬСЯ ЧОМУ «ПЕРЕМИР’Я ПОРОШЕНКА» ПРОВАЛИТЬСЯ Reviewed by Редактор on июня 21, 2014 Rating: 5
Технологии Blogger.