Коли на майдані вбивали людей Булатов відпочивав в Домініканській республіці

Один з лідерів руху - а нині міністр нового Кабміну - Дмитро Булатов підтвердив інформацію про свій відпочинок у Домініканській республіці під час акцій протесту в центрі Києва, повідомляють активісти Автомайдану на своїй сторінці в Facebook, - про це пише Donbass.ua.
Учасники Автомайдану звернулися до їх колишнього лідера Дмитра Булатова з вимогою відзвітувати за зібрані кошти під час акцій протесту в Києві.

«Ми виставили законну і обґрунтовану вимогу відзвітувати про кошти Автомайдану. Ваша істерична реакція на цю вимогу є спробою відвернути увагу від головного питання: Як були витрачені гроші, перераховані небайдужими громадянами? Ми не просимо звітувати виключно перед активом Автомайдану. Звітуйте перед всією громадськістю», - йдеться у зверненні до нинішнього міністра молоді та спорту.


Сьогодні Автомайданівці повідомили в соцмережі, що їх колишній лідер, а тепер міністр молоді та спорту Дмитро Булатов підтвердив інформацію про те, що виїжджав на відпочинок в Домінікану, коли в Києві тривали масові акції протесту.
Булатов також повідомив, що зібрані кошти під час акцій протесту в центрі Києва відняли, коли його викрали невідомі. Більш того, Булатов переконаний, що члени Автомайдану причетні до його викрадення.

«В Автомайдані триває скандал між керівниками, Булатов нарешті підтвердив свій відпочинок в Домінікані, але тепер він звинуватив інших у махінаціях під час використання пожертв і можливої причетності членів Автомайдану до його викрадення», - йдеться в повідомленні Автомайдану в Facebook.
Дмитро Булатов також пообіцяв відзвітувати про зібрані кошти .



«Звіт по грошах і багато іншого. Збори Автомайдану з цього приводу - сьогодні о 20.00. У штабі в Укрдому», - сказано на його персональній сторінці вчора, 10 квітня.
Коли на майдані вбивали людей Булатов відпочивав в Домініканській республіці Коли на майдані вбивали людей Булатов відпочивав в Домініканській республіці Reviewed by Редактор on апреля 11, 2014 Rating: 5
Технологии Blogger.