Батько Путіна воював на стороні Гітлера

В інтернеті гуляє інформація про те, що батько нинішнього президента Росії Володимира Путіна Володимир Спиридонович Путін був офіцером внутрішніх військ НКВД до 1941 року, а на початку війни під Вітебськом нібито здався в полон німцям і при створенні генералом Андрієм Власовим колабораціоністської армії добровільно вступив в неї.

Таку інформацію повідомляє польський журнал "Ангора" (№ 31 від 03.08.2003 року), в якому була опублікованазамітка Жозефа Занявского під назвою "Чи брав участь батько президента Росії в придушенні Варшавського повстання?".

Автор статті посилається на колишнього резидента радянської військової розвідки ГРУ у Швейцарії Віктора Суворова (справжнє ім'я Богдан Різун).
Суворов у 1978 році перейшов на сторону британської розвідки та у секретних лондонських архівах 8-ої британської армії випадково виявив дуже цікаву фотографію з написами.

На фотографії зображено шістьох офіцерів. Троє у мундирах козаків, двоє в німецькій формі і один у формі РОА. Як пояснює Суворов, офіцери у мундирах козаків - це росіяни, що служили в козацьких формуваннях армії генерала Власова, який перебіг до гітлерівців. А перший зліва на фото - це нібито поручик Володимир Путін.

У 1945 році батько нинішнього президента, разом з іншими власівцями, був виданий англійцями Радянському Союзу, стверджує Суворов.

Подібна інформація з'явилася зовсім недавно і про батька Віктора Януковича - Федора.

Згідно з оприлюдненою регіоналами у 2004 році біографії Віктора Януковича, його батько, Федір Володимирович пішов на фронт, де був важко поранений. Однак секрет батька екс-президента України вдалося відкрити деякими архівними документами, які дають підставу вважати, що Федір Янукович, чи то після того, як вилікувався після поранення, чи то після дезертирства співпрацював з фашистськими окупантами.


Батько Путіна воював на стороні Гітлера Батько Путіна воював на стороні Гітлера Reviewed by Редактор on марта 23, 2014 Rating: 5
Технологии Blogger.