Макаревич впевнений, що рано чи пізно росіяни зрозуміють, хто їх посварив з українцями

«Наш президент потонув в імперських амбіціях. Мабуть після олімпіади вирішив, що все можна. І ніхто його не зупинив. Скоєно страшну політичну помилку».
Російський співак Андрій Макаревич, один з небагатьох російських відомих особистостей, хто підтримує Україну, впевнений, що коли закінчиться «масовий психоз», то всі зрозуміють, хто ж насправді посварив Росію й Україну. Про це співак написав у своїй сторінці у Facebook.
«Коли закінчиться загальний психоз (а він закінчиться ) ми всі згадаємо, що Україна — наш сусід і найближчий родич, і ще вчора ми дружили, та ще й як, і не могла вона раптом так неймовірно переродитися. І зрозуміємо нарешті, хто нас посварив. Ну ніяк не сама Україна, і не американці. Нумо, вгадайте, хто?» — спитав у читачів Макаревич.
Пізніше у коментарях до свого запису лідер «Машины времени» додав:
«Наш президент потонув в імперських амбіціях. Мабуть після олімпіади вирішив, що все можна. І ніхто його не зупинив. Скоєно страшну політичну помилку. А розсьорбувати будуть сто мільйонів росіян. І юшка буде дуже гіркою».
Як відомо, Андрій Макаревич не боїться відверто казати, що підтримує Україну та виступає проти тих дій президента Росії Володимира Путіна
Макаревич впевнений, що рано чи пізно росіяни зрозуміють, хто їх посварив з українцями Макаревич впевнений, що рано чи пізно росіяни зрозуміють, хто їх посварив з українцями Reviewed by Редактор on марта 23, 2014 Rating: 5
Технологии Blogger.